dimecres, 1 d’abril del 2009

Històries d'aquest matí, ... A punt d'actuar

L'habitació de les 3 de primer(Isabel-Ariadna i Esther)
Avui ens hem despertat a les 7:00 per planxar-nos o arrissar-nos el cabell amb la planxa de l’Esther i hem anat a la habitació de l’Esther, l’Ariadna i la Isabel. Després hem anat a esmorzar.

A esmorzar hi havia coses molt bones: Panets, melmelades, formatges,cereals, llet, pernil dolç, mel, sucs, ... Podem agafar el vulguem i la quantitat que vulguem, jo he menjat un tros de pa amb formatge i m’he begut un vas de té amb llimona.

A l’acabar fem cadascú deixa els plats i els coberts al seu lloc, i fem reciclatge de tot el que sobra.

Després hem anat St. Blasien, un poble proper a Toodmost, segons ens ha explicat el Helmut hi estudien nois de les millors europees, són gent de la “elite” que surten sabent 5 idiomes ben parlats. Hem vist la catedral del poble, que aquí anomenen Dom, és molt curiosa tota blanca per dins i circular, té uns grans finestrals. És molt maca, tots hi hem entrat, s’hi estava bé a dins perquè a fora feia molt fred i el terra estava tan gelat que fins i tot era perillós perquè semblava una pista de patinatge.

Quan hem sortit hem anat a visitar el poble, està ple de canals d’aigua i està molt cuidat, hem anat a un bar a prendre un suc i menja uns pastissos de xocolata boniiiiiisímssssssss.

Quan hem acabat hem anat cap a Toodmost, hem visitat el poble, el parc tot nevat amb anecs, l’església i els carrers ple de botigues, que com sempre ha estat el lloc que més hem visitat.

A les dos arribàvem altre cop a l’Alberg per dinar: Sopa de ceba i pollastre amb pure de patates, i de postre yogurts.

Per la tarda hem descansat i preparat per l’actuació d’avui.

Totes estem molt nervioses pel concert, perquè a lo millor ens equivoquem. Us deixo que ara ens hem de canviar.

Ja us explicarem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada