dimecres, 1 d’abril del 2009

Un primer dia SENSACIONAL a Alemanya

Desprès d’esmorzar vam agafar l’autocar per anar a Freiburg, pel camí el Helmut ens va explicar que La Selva Negra, és un territori de 198 Km de llarg. Es diu així per dues raons.

1. La primera és que, si ens fixem en l’interior del bosc, ens els arbres, es veu totalment fosc.

2. La segona és que, antigament, aquest terreny era tenebrós, fosc, mortal... Si penseu el color perfecte per descriure això, és el negre.

Aquests diuen que són els motius pel qual es diu que és la Selva Negra.

Freiburg és una ciutat bonica i tancada, el terra és tot de pedra ja que té un origen antic, té una catedral i un petit museu que antigament va ser una antiga ambaixada, residència dels governants i punt de rebuda de reis i reines.

Desprès de dinar varem anar al llac Titisee, ens va sorprendre que el llac estava congelat i havia un munt d’ànecs collverds i altres morts de fred.

Al cap d’una hora ens varem trobar a l’autocar per tornar cap a l’alberg.

Desprès d’un bon sopar: pasta amb carn i tomata, sopa, mousse de maduixa i també amanida. Varem gaudir d’un petit espectacle format per músics: una violinista, una flautista, un guitarrista, un percussionista, el Nacho amb la bandurria i la guitarra, ... Va ser un moment màgic per tots, ens van ensenyar una dansa grega i francesa, amb la qual tots varem ballar.

En resum va ser tot plegat un dia immillorable.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada