divendres, 3 d’abril del 2009

Excursió a Bad Säckingen

Ens hem despertat les 6:45 molt cansades per culpa de no dormir, la nit ha estat curta. Ens hem arreglat, i hem anat cap a esmorzar, com cada matí ens ha omplert d’energies per començar una nova jornada.

A les 9:00 sortíem cap a Bad Säckingen, una ciutat Alemanya situada a la frontera amb Suïssa. Hem vist un museu de trompetes situat en un parc, que segons ens ha explicat el Helmut, recorda una història entre una princesa i un plebeu, que malauradament no acaba massa bé.

Desprès hem vist el riu Rhin que separa Suïssa amb Alemanya, països units per un pont de fusta que hem travessat d’una banda a l’altra, així que podem dir que també hem estat a Suïssa. Per tant hem estat amb cinc dies en quatre països d’Europa diferents.

Enmig del pont hi ha una línia blanca que divideix els dos països, i ens hi hem fet tots fotos amb un peu a cada banda.

Desprès hem anat passejant cap a la catedral i hem tingut temps lliure per visitar la ciutat, com sempre hem anat totes les botigues per veure que podíem comprar.

De tornada a l’autocar la “paraules sàvies” i la Carme s’han embolicat una mica per trobar-lo, amb altres paraules s’han perdut i el Helmut ha sortit al seu rescat.

Al migdia hem arribat i hem anat cap a dinar, avui ha estat un menjar típic del país: llenties amb verdura i una “saltxixa”.

Tot seguit hem tornat a agafar l’autocar per anar al centre poble Todtmoos (que segons el Helmut vol dir “musgo muerto”) per anar a fer les últimes compres: imants per la nevera, xocolata, galetes, arracades...

I desprès hem tornat per preparar-nos per l’actuació del vespre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada